fbpx Skip to content

Molitva

[makedecision]
[ba-column size=”two-thirds” last=”0″]

Želiš li primiti Božje oproštenje?

Ne možemo zaslužiti spasenje; Spašeni smo Božjom milošću kad vjerujemo u Njegova Sina, Isusa Krista. Sve što trebaš uraditi je vjerovati da si grešnik i da je Isus umro za tvoje grijehe, te Ga zamoliti da ti oprosti. Zatim se odvrati od svojih grijeha – to se zove pokajanje. Isus Krist te poznaje i voli. Ono što mu je važno je stav tvoga srca, tvoja iskrenost. Predlažemo da moliš ovu molitvu za prihvatanje Krista kao svog Spasitelja:

Gospodine Isuse Kriste,

Kajem se jer znam da sam grešnik. Molim tvoje oproštenje i želim da se okrenem od svega onog što znam da je loše, i molim te pomozi mi u tome. Hvala ti što si na križu umro kako bi moji grijesi bili oprošteni. Dodji u moj život, ispuni me Duhom Svetim i budi sa mnom zauvijek.

Hvala ti, Isuse. Amen

Da li si molio ovu molitvu?[/ba-column][ba-column size=”one-third” last=”1″]

[/ba-column][ba-column size=”one-third” last=”0″][ba-button link=”https://bogiti.net/molitva/prayer/” color=”red” target=”self”] DA, i želim nastaviti dalje[/ba-button][/ba-column][ba-column size=”one-third” last=”0″][ba-button link=”https://bogiti.net/saznaj-vise/” color=”blue” target=”self”]NE, ali želim da saznam malo više o tome[/ba-button][/ba-column][ba-column size=”one-third” last=”1″] [/ba-column]