Vi ste Božji odgovor!

Jedno čudo svaki dan | 10.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Vi ste Božji odgovor!

Svakodnevno dobivam mnoštvo svjedočanstava od čitatelja koji sa mnom dijele kako ih je Bog podigao i obnovio. Dar je i privilegija da Bog može upotrijebiti jednostavne svakodnevne poruke kako bi učinio toliko značajnih stvari. Njemu sva slava pripada!

Ono što je sigurno jeste da Bog često koristi ljude da blagoslivljaju druge. Naposlijetku, mi smo Kristovo tijelo! (pogledajte 1. Korinćanima 12,27) I vjerujem da je na nama, djeci Božjoj, da očitujemo Njegovu ljubav! Na nama je da pošaljemo taj kratki tekst da ohrabrimo svog prijatelja. Ili da pružimo ruku pomoći susjedu koji treba pomoć… (pogledajte Matej 19,19)

Pročitao sam ovo svjedočanstvo jedne čitateljice: “Jedna od poruka je bila: Bog će vas upotrijebiti u nečijem životu… i zaista, već sljedeći dan primila sam telefonski poziv od prijateljice s kojom se nisam čula dvije godine. Osjetila je da je nešto tjera da me nazove. Bila je na rubu razvoda, potpuno očajna, čak je razmišljala o samoubojstvu. Taj dan sam se molila za nju. Utješila sam je i zavapila Bogu za nju. Od tada, njen brak je obnovljen!”

Zato što vas je Isusova krv otkupila, Isus živi u vama! Dakle, Bog vas može poslati u tuđi život kako biste ih blagoslovili i donijeli odgovor… donesite ODGOVOR na svaku poteškoću: Isusa!

Pozivam vas da molite sa mnom… “Gospode, odlučujem voljeti kao što Ti voliš, biti posuda kojom blagoslivljaš nekoga drugoga. Gospode, upotrijebi Me da blagoslivljam, tješim i podižem druge! U Isusovo ime, amen!”

Postoji li netko u vašem životu za kojeg smatrate da bi imao koristi od primanja “Jedno čudo svaki dan”? Na primjer neki prijatelj ili član obitelji? Ako biste ih željeli prijaviti (uz njihov pristanak, naravno), pozivam vas da posjetite https://bogiti.net/cudo/

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )