Vaše mjesto je blizu Boga!

Jedno čudo svaki dan | 01.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Vaše mjesto je blizu Boga!

Danas vas pozivam da putujete sa mnom kroz vrijeme. Vratimo se na onaj dan kad je Bog stvorio čovjeka…

“I Bog stvori čovjeka kao sliku sebe. Na Božju sliku stvori ga. Muško i žensko stvori ih.” (Postanak 1,27)

Pogledajmo malo ovo… Bog je stvorio čovjeka. Dao mu je ime: Adam. Povjerio mu je upravljanje svim stvorenjem. (Postanak 1,28) I Adam je ostao u vrtu sve do pada, jer je to bilo njegovo izvorno mjesto, ono koje je unaprijed bilo plan za njega: biti u rajskom vrtu, u Božjoj prisutnosti, najbliže što Mu je mogao biti.

Evo što bih želio naglasiti: Božji cilj, kad je stvorio muškarca i ženu, bio je imati odnos s njima i biti im blizak. Mogao ih je smjestiti bilo gdje drugo na Zemlji! Ali, odlučio ih je smjestiti što bliže Sebi. Naš Bog je Bog odnosa.

Nismo stvoreni da bismo ikada bili odvojeni od Njega! Bog vas voli i Njegova je istinska želja da stalno bude s vama.

U bilo kojem trenutku, možete da odete “u vrt” Njegove prisutnosti. Tamo, gdje vlada Njegov život, mir, opskrba i radost. Stvoreni ste da iskusite sve ovo, svaki dan svog života. A pogotovo danas!

Zato nemojte više čekati… uđite u Božju prisutnost, tamo gdje je vaše pravo mjesto, jer vi ste Njegova kreacija! Ako želite, možete krenuti i danas slušajući ovu prekrasnu pjesmu ‘On moje ime zna’

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )