Vaš san je važan, čak i ako je malen!

Jedno čudo svaki dan | 12.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Vaš san je važan, čak i ako je malen!

Snovi ne moraju biti veliki da bi njihov utjecaj bio značajan. Pogledajte ove “trivijalne” snove koje Dutch Sheets opisuje u svojoj knjizi San: Otkrivanje Božje svrhe za vaš život:

  • “Netko se umorio od razbacanih papira i sanjao o spajalici. (Pobrinuli su se da je naprave dovoljno malom da se lako zagubi i da ih morate kupiti na bilijune)
  • Iznerviranost zbog hrane koja je zapela među zubima je nadahnula san o čačkalici
  • Budućem piscu je dozlogrdilo pisati prstom u pijesku i sanjao je o olovci
  • Čovjek ranjavih nogu jer je hodao bosonog sanjao je o sandalama…”

Biblija govori o skromnim počecima… evo što kaže: “Tko je prezreo dan skromnih početaka? Oni će se radovati kad u Zerubabelovoj ruci ugledaju visak. A anđeo je rekao: »Onih sedam svjetiljaka su BOŽJE oči koje promatraju svu zemlju.” (Zaharija 4,10)

Mali počeci izgledaju beznačajni, a opet, kako rastu, ti mali planovi mogu postati ogroman blagoslov. Ponekad pomislimo da, ako naš san nije dovoljno velik, ni ne računa se… ali to nije istina!

Kad smo supruga i ja pokrenuli TopChrétien u našem stanu, a zatim u garaži koja je postala naš ured, to definitivno nije bilo ono što je danas. Sve je započelo vrlo jednostavnim snom: ohrabriti ljude korištenjem medija i podijeliti Krista kroz nove tehnologije. Vjerujem da je Bog nadahnuo ovaj san u nama i dopustio da ovo djelo raste samo u Njegovu slavu!

Ono što je važno nije započeti veliko, već započeti. Idite naprijed korak po korak, sanjajte jedan san za drugim. Ono što se računa nije toliko veličina sna, nego veličina Onoga koji vam pomaže da ga postignete… On je Svemogući Bog!

Znam da Bog može sve učiniti i da od Njejga izlazi mudrost i svaki dobar svajet. Zato sam ja odbrao staviti svoje snove u Njegove ruke. Što je s vama dragi prijatelju?

 

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )