Uvijek ćete biti pobjednik!

Jedno čudo svaki dan | 22.11.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Uvijek ćete biti pobjednik!

Apostol Pavao je u svojoj službi za Boga dobro poznavao patnju i muke. Kad je pričao što je doživio, govorio je o nevoljama, teškoćama, progonu, pogibelji i maču.

Pa ipak, odmah nakon toga, s uvjerenjem je izjavio: “Ipak smo u svemu tome više nego pobjednici po onome koji nas je volio.” (pogledajte Rimljanima 8,35-37)

Unatoč svemu što je pretrpio (i koliko je to teško moralo biti… nedostatak hrane, batine, stalne prijetnje smrću…), Pavao se smatrao za više od pobjednika! Znao je da je, bez obzira na sve, uvijek bio pobjednik.

Ne znam vašu situaciju, ali kakvu god patnju trenutno trpite, vi jeste i uvijek ćete biti pobjednik jer vas je Isus, vaš Spasitelj, otkupio i blagoslovio za vječnost. I ništa vas, nikakve patnje ili poteškoće, nikada ne mogu odvojiti od Njegove ljubavi!

Biblija kaže: Uvjeren sam da nas ništa — ni smrt, ni život, ni anđeli, ni vladajući duhovi, niti išta u sadašnjosti ili budućnosti, ni sile iznad nas ili ispod nas, niti išta što je stvoreno — ne može odvojiti od Božje ljubavi koja je u Isusu Kristu, našem Gospodinu.” (Rimljanima 8,38-39)

Volim vas, dragi prijatelju i molim za vas!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )