Ustrajnost je izbor

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Ustrajnost je izbor

Nadam se da ste bili blagoslovljeni tokom ovog tjedna! Danas je zadnji dan naše serije o tome “Kako postati nezaustavljiv za Boga”! Molim se da vam je bilo od pomoći… Završit ćemo ovu seriju tekstom o ustrajnosti.

Nakon što krenemo, napravimo prvi korak, uistinu započnemo, često je najteže ostati na putu. Kada sam započeo ‘Jedno čudo svaki dan’ nisam mogao ni zamisliti što će to postati. Nije uvijek sve lako, ali vjerujem Isusu, mom Spasitelju i Gospodu. Bog je u mene stavio tu želju da vas blagoslovim, da vidim vaš život promijenjen i da idem iz slave u slavu! I to je razlog zašto, više od 5 godina nakon što sam počeo, i dalje vam šaljem ove svakodnevne poruke.

Evo nekoliko ključeva koji mi svakodnevno pomažu:

  1. Čvrsto vjerujem da je Gospod vrijedan povjerenja i da uvijek ispunjava Svoju Riječ. Ako vas On poziva da Ga slijedite i da Mu služite, to nije kako biste propali ili da vas povede putem uništenja i smrti. Ono što je On planirao za vas je mir, radost i izobilan život u Kristu Isusu!
  2. Snažno vjerujem u Riječ Božju, u njenu silu, u njenu djelotvornost. Razmotrite ovaj biblijski stih: ‘Sve mogu u Kristu koji mi snagu daje.’ (Filipljanima 4,13) Mogu li učiniti… nekoliko stvari? Mogu neke stvari učiniti… možda? Ne… mnogo više! Mogu SVE učiniti. S Bogom je moguće ustrajati, nastaviti i potpuno ostvariti ono što On želi!
  3. I konačno, vjerujem u djelotvornost molitve našem vječnom, nepromjenjivom Bogu. Vjerujem da će vam svakodnevna molitva pomoći da ustrajete i idete naprijed u smjeru koji vam Bog pokazuje.

Ako vam je potrebna Božja pomoć u onome što ste poduzeli, možete odmah sada moliti ovu molitvu ako želite! “Gospode, ponekad sam umoran i želim to sve pustiti i odustati. Ipak znam da je Tvoja volja da budem nezaustavljiv – da nastavim napredovati u smjeru u kojem me vodiš, čak i kad postane teško, čak i kad ne mogu vidjeti kako će sve ispasti. Uz Tvoju pomoć, odlučujem nastaviti dalje! Hvala Ti na Tvojoj milosti i ljubavi. U Tvoje ime, amen!

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )