Učinimo zahvalnost navikom!

Jedno čudo svaki dan | 06.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Učinimo zahvalnost navikom!

Ne znam za vas, ali ponekad me stvari mogu dotaći na pogrešan način… drugim riječima, mogu me iživcirati ili iritirati. Kako da reagujem kad se to dogodi?

Ja odabirem zahvalnost, radije nego ‘nadutost’. Svjesno pokušavam odabrati da budem zahvalan za sve dobre stvari koje mi je Bog dao, a ne da se žalim i nerviram!

Na primjer, možda se vaše dijete, tinejdžer ili supružnik ne ponašaju baš onako kako biste željeli, ali u njima zasigurno postoje stvari koje cijenite. Budite zahvalni na dobrim stvarima! Ne fokusirajte se samo na ono što vas muči i što vam se ne sviđa.

Biblija kaže da usta govore iz obilja srca (pogledajte Luka 6,45). Ako svoje srce hranite negativnim osjećanjima, sigurno će vam ti negativni osjećaji na kraju izaći iz usta i pogoršati situaciju.

Ali kad živimo tako da smo svakodnevno zahvalni za stvari koje nam je Bog dao, onda ih On, poput dobrog Oca, umnožava u našem životu!

Danas odlučite živjeti u zahvalnosti. Neka to bude životna navika! Započnite i završite svaki dan sa zahvalnošću… ne dopustite da ono što vas iritira određuje vaš stav!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )