Treba li zacijeljivanje vašem srcu?

Jedno čudo svaki dan | 18.11.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Treba li zacijeljivanje vašem srcu?

Jeste li ikad imali ozbiljnu posjekotinu? Bez obzira na vaš odgovor, definitivno znate da je važno temeljito dezinficirati ranu kako biste izbjegli infekciju.

Svi ćemo se ponekad susresti sa situacijom koja će nas naljutiti. Ponekad su okolnosti toliko intenzivne da režu poput noža. Tako postajemo nezadovoljni i frustrirani. Zakuha taj bijes u nama. Prepuštamo mu se. A kao što znate, ono što hranimo to i raste. Drugim riječima, ako se ovaj bijes ne riješi, on neizbježno postaje zarazan.

Ponekad može prerasti i u nasilje… zato je toliko važno brinuti se o povredama i rješavati bijes.

Biblija kaže: “Jer, bezumnika ubija ogorčenost, a glupana izjeda zavist.” (Job 5,2) Znam da vi niste bezumnik, dragi prijatelju!

Ako vam ova poruka govori, znajte da je Krist vaša nada! Umro je za vas kako biste mogli biti uistinu slobodni… što uključuje i od ljutnje.

Ako želite, molite sa mnom … “Gospode, trebam Te. Izliječi moje srce od ljutnje; pročisti moje misli. Hvala Ti što se brineš za moj život i moju dušu. Hvala ti na potpunom izlječenju! U Tvom imenu, amen. ”

A ako ste žrtva bijesa drugih, također se možete moliti za njih. Bog može učiniti čudo!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )