Treba li vam odmor?

Jedno čudo svaki dan | 19.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Treba li vam odmor?

Život ponekad može zahtijevati od nas neku vrstu “atletske” snage. Zapravo, Biblija nas uspoređuje sa sportašima. (pogledajte 2. Timoteju 2,5) Svaki dan dolazi sa svojim miksom prilika i izazova. Čak i odgovaranje na Božji poziv i hodanje u onome što On ima za nas ponekad može biti zamorno. U ovim trenucima dobro je prisjetiti se da je sam Bog taj koji nam želi dati odmora.

Ako radite bez da odmarate u Kristu, iscrpit ćete se. Poput sportaša, trebate vremena za odmor između razdoblja naprezanja i truda.

Kao dijete Božje, vaše mjesto odmora je “tajno mjesto“. Tamo možete voditi jedan na jedan razgovor s Isusom…

Dan za danom, bez obzira kroz koju sezonu prolazili, trebate Njega da biste išli naprijed. Trebate Njegov život i mir u vama! Budite sigurni da Bog obećava ići s vama i dati vam odmora. To nam govori u svojoj Riječi u Izlasku 33,14: “A BOG odgovori: »Moja prisutnost, ja sâm, poći ću s tobom, tako da možeš biti u miru.“

Ne hodate sami. U bilo kojem trenutku možete povratiti snagu u Gospodnjoj prisutnosti… pjevajući Mu hvale i čitajući Njegovu Riječ koja vas podsjeća koliko vam je vjeran i dobar.

Budite blagoslovljeni danas!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )