Stvoreni ste da sanjate

Jedno čudo svaki dan | 07.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Stvoreni ste da sanjate

Ovaj tjedan započinjemo seriju na temu “Božji san za tvoj život”! Pozivam vas da se pridružite i otkrijete snove koje Bog ima za vas!

Često vam to kažem, ali mislim da ne mogu to dovoljno ponavljati… jedinstveni ste! Vi ste izvorna tvorevina, rođeni u Božjem srcu i mašti, oblikovani od samih Njegovih ruku, ispunjeni Njegovim božanskim dahom. Doista vas je stvorio na svoju sliku. Evo što Biblija kaže:

“I Bog stvori čovjeka kao sliku sebe. Na Božju sliku stvori ga. Muško i žensko stvori ih.” (Postanak 1,27)

Shvaćate li da ste dizajnirani da sanjate? Ne mislim na snove koje imate noću, već na snove za svoj život! Ovu ste kvalitetu naslijedili od svog Stvoritelja.

Rječnik definira “san” kao:

  • Dragocjena želja
  • Ono što netko vidi ili zamisli za budućnost
  • Težnje ili planovi.

Božje je srce puno snova i planova za vas. A vaše srce može primiti Očev dizajn! Bog može sijati inovativne ideje u tlo vašeg srca kako bi promijenio ovaj svijet, preobrazio mentalitet i način razmišljanja i uspostavio svoje kraljevstvo na Zemlji.

Niste džaba na ovoj Zemlji. Vi ste dio Njegovog božanskog plana. Rješenje, izum, molitva… u vama postoji nešto što drugima treba. Moguće je da biste mogli imati izvanrednu ideju koja će blagosloviti tisuće, čak i milijune ljudi… a sve ovo započinje snom.

Cijenim vas,dragi prijatelju, i molim se da ovog tjedna Božji san za vas postane sve jasniji i jasniji. Do sutra!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )