Što uistinu trebate?

Jedno čudo svaki dan | 28.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Što uistinu trebate?

Volim se podsjetiti na činjenicu da je svako jutro početak novog dana… da kada sunce izlazi, nebeske mogućnosti, pa čak i čuda leže preda mnom. Svaki dan Bog može učiniti nešto novo u meni i sa mnom. Može me koristiti za ohrabrivanje i jačanje moje braće i sestara. A to volim raditi više od svega!

Naravno, služba koju obavljam u Gospodinu zahtijeva organizaciju i planiranje. Također i puno posla… Ali iznad svega, Bog je Bog mog života. Izvor i davalac moga mira i moje radosti. (pogledajte Psalam 36,7-9) U stvari, Njegovo prisustvo je ono što mi je najpotrebnije svakog dana. Njegova prisutnost, ljubav i život daju mi krila!

Ono što vam treba nije više odgovora, više metoda ili više planova. Prije svega, trebate više Boga!

Njega prvo trebate! A On je tako divan! Stoji uz vas svaki dan, svaki sat, svaku minutu, svaku sekundu. Dolazi jutro i eto Ga, tik do vas.

” Moja duša žarko čeka Gospodara, više nego noćna straža svitanje.” (Psalam 130,6)

Šapće vam riječi ohrabrenja. Svoju ljubav prema vama potvrđuje u svojoj Riječi, kao u ovom stihu: “‘Ljubavlju vječnom ljubim te…” (Jeremija 31,3)

Vjerujete li da vam je dosta Božja prisutnost? Ako je tako, pozivam vas da jutros svojim riječima, svojim srcem obožavate Gospoda, a ako želite pridružite se pjevanju ove prekrasne pjesme slavljenja ‘Uzvisujemo te Bože’

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )