Što se dešava kad nismo na vrhuncu igre?

Jedno čudo svaki dan | 27.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Što se dešava kad nismo na vrhuncu igre?

Ponekad možemo pomisliti da Bog nije s nama… kad sumnjamo, kada ne znamo kojim putem krenuti ili kada se plašimo.

Ali Biblija kaže da „Duh Božji živi u vama“. (1. Korinćanima 3,16) To znači da je Bog po svom Duhu uvijek u nama i s nama. I nikada se ne mijenja!

Otkako ste postali kršćaninom, obukli ste novu narav. (2.Korinćanima 5,17) A ta nova priroda nije tu samo kad vam ide dobro ili ste na vrhuncu vaše igre. Na isti način, ne nestaje u danima kada ne radite punom snagom i kada se osjećate kao da niste na vrhu. Na svu sreću!

Ne, ta je nova priroda kupljena po cijeni… to je Isusova žrtva koja je potvrđuje i koja joj daje vrijednost. Duh Sveti ne odstupa od vas u onim danima kada sumnjate ili donosite pogrešne odluke, itd. On je uvijek s vama. Kada ste odabrali Isusa, odabirom da živite za Njega, dobili ste ovaj izvanredni dar: Duh Božji koji živi u vama! Nikada više nećete biti sami! To je predivno!

Ohrabrujem vas danas da upoznate dubinu i snagu ove istine: Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti… da, vječni, svemogući Bog… je s vama kroz ovaj dan! Niste sami!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )