Samo Isus donosi mir!

Jedno čudo svaki dan | 29.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Samo Isus donosi mir!

Danas želim podijeliti s vama Slavkovo svjedočanstvo iz fenomenalne knjige ‘Križ na brdu’ koju toplo preporučujem, a koje govori o tome što sve primamo kada primimo Krista. Naš Bog je uistinu Bog koji spašava i daje život u izobilju!

“Te večeri sam donio najvažniju odluku u životu, zbog koje se nikada nisam pokajao. Neke stvari koje sam iskusio te večeri nikada me više nisu napustile.

Iskusio sam ljubav, i to bezuvjetnu ljubav. To nije ljubav kakvu ovaj svijet poznaje, ovaj svijet kaže voli me, pa ću i ja voljeti tebe. Ti učini meni, ja ću tebi. Isus kaže: Ja te volim bez obzira na sve, ja te volim i kada ti mene ne voliš, ja te volim i kada me odbacuješ, ja sam otišao na križ zbog tebe, kada ti mene nisi ni poznavao. Iskusio sam Isusovu ljubav, istog onog Isusa kojeg sam godinama psovao, odbacivao, čijim sljedbenicima sam se rugao. A On mene voli – bez obzira na sve.

Iskusio sam oproštenje, bezuslovno oproštenje. Oproštenje ovog svijeta kaže oprostit ću ti dok mi opet nešto ne uradiš, a onda ću se sjetiti. Oproštenje ovog svijeta kaže oprostit ću ti, ali ti neću zaboraviti. Bog kada oprosti, On to više i ne spominje. Znao sam da mi je oprošteno i da Bog to više neće spominjati.

Iskusio sam mir, i to ne mir kakav ovaj svijet daje. Nadnaravni, Božji mir. Isus kaže svojim učenicima u jednom od evanđelja: “Mir svoj dajem vam, neka se ne uznemiruje vaše srce”. Mir koji Isus nudi nije mir koji ovaj svijet poznaje. Od te večeri sklopio sam mir sa Bogom, što mi je pomoglo da nađem mir sa samim sobom a i sa drugim ljudima.

Iskusio sam radost, ne ovozemaljsku radost, nego nadnaravnu. Ovozemaljska radost je uslovljena okolnostima. Dok je sve pod mojom kontrolom, dok je sve onako kako ja hoću, mogu biti sretan i radostan. No, šta kada dođu problemi, šta kada bolest ili neimaština ili progon ili nerazumijevanje zakucaju na vrata? Radost koju Bog daje nije uvjetovana okolnostima, to je bezuvjetna radost. I kada je bilo teško, i kada su me nepravedno optuživali i kada nije bilo dovoljno novca da račune platim i kada mi je glava bila u torbi… radost Božja je bila moja snaga.

      Nikada se ne bih vratio na staro. Nikada!”

Slava Gospodu! Želite li proslaviti Boga i zahvaliti Mu za silno djelo spasenja? Ako da, pozivam vas da to učinite uz ovu prekrasnu pjesmu ‘Odlučio sam slijediti Krista

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )