Sakriven, ali ne i zaboravljen

Jedno čudo svaki dan | 03.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Sakriven, ali ne i zaboravljen

Jeste li ikad zaboravili nečije ime? Jeste li se ikad osjećali zaboravljeno od drugih? Možda su vas propustili uzeti u obzir za promaknuće ili ljubav vašeg života nije osjećala isto prema vama. Nitko ne voli biti zaboravljen.

Ne mislim da je itko zaboravio Isusa dok je ležao u grobu isklesanom u pećini. Kratko je vrijeme bio položen u grobnicu bogataša, ali svi su znali Njegovo ime. Podrugljivi rimski vojnici nazivali su ga “Kraljem Židova“, a njegovi vjerni sljedbenici “Mesijom“.

Naše današnje društvo se tako promijenilo. Isus je uzašao na nebo prije dvije tisuće godina i mnogi su ga zaboravili. Čak su i neki kršćani postali ravnodušni u vezi Njega.

Što mislite o Isusu? Je li još uvijek u grobnici ili je uskrsnuo u vašem životu?

Možete li zamisliti reakciju Njegovih učenika dan nakon raspeća? Nisu Ga zaboravili, iako su se možda osjećali zaboravljeno ili čak napušteno od Boga. Nisu znali da je Isus bio zauzet u paklu uzimajući ključeve pakla i smrti. (pogledajte Otkrivenje 1,18).

Sve je to učinio za vas i za mene.

Dok se svi borimo sa stvarnošću i prijetnjom Korona virusa, neki od vas su možda izgubili voljene, a drugi su možda bolesni, mogu vam obećati da, iako ga ne vidite, Isus je na djelu za vas.

Vjerujete li da vas je Isus zaboravio tokom ovih nevolja? Mogu garantirati da nije. Biblija kaže da “… On živi vječno kako bi posredovao za njih.” (Hebrejima 7,25) Isus stoji s desne strane Nebeskog Oca i moli za vas.

I ja molim za vas.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )