Recite svojoj planini da se pomakne!

Jedno čudo svaki dan | 13.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Recite svojoj planini da se pomakne!

Podiže li se planina protiv vas, prijatelju? Planina poteškoća, problema, slomljenih odnosa, tuge, usamljenosti, bolesti…

Danas vas pozivam da pomaknete tu planinu, prema samim Isusovim riječima! “Govorim vam istinu. Ako tko bez sumnje u srcu kaže ovoj planini:‘Podigni se i baci se u more’ i vjeruje da će se dogoditi ono što je rekao — Bog će mu to i učiniti. ‘”( Marko 11,23)

Prvi ključ za ovo čudo je deklaracija. Ne govorim o deklariranju prihoda za plaćanje poreza, već deklaraciji toj planini: “Preselit ćeš se; bit ćeš  uklonjena i bačena u more! Jer imam vjeru u Boga… On će djelovati.” Deklarirajte i Božje milosrđe nad svojim životom!

Drugi ključ je vaša vjera: “tko bez sumnje u svom srcu… nego vjeruje…” Ne sumnjajte… vjerujte! Vaša vjera u Boga je ključ koji otvara vrata za čudesno.

Kao što je rekao jedan od mojih prijatelja, “Planino, bolje bi bilo da obučeš tenisice i počneš trčati… jer te više ne želim vidjeti ovdje!”

Imam još dobrih vijesti za vas… Onaj koji je Autor naše vjere je i Onaj koji je usavršava. (pogledajte Hebrejima 12,2), vaša će vjera rasti, a vaša će se planina pomaknuti!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )