Pronaći hrabrost za svjedočenje može spasiti život!

Jedno čudo svaki dan | 27.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Pronaći hrabrost za svjedočenje može spasiti život!

Što ako osoba naiđe na Isusa zato što ste istupili hrabro i svjedočili o njemu?

Volio bih s vama podijeliti priču dvije prijateljice, kršćanke i ateistkinje, koje su bile uvjerene da vjeruju u istinu. Obje su željele da ona druga sazna što misle da je istina… Razgovarale su i kršćanka je na rastanku prijateljici dala Bibliju.

Sastanak je poljuljao uvjerenja ove žene. Tražila je istinu cijelim srcem i napokon pronašla… Isusa. Bila je toliko duboko uvjerena da je izjavila: “Dosta je bilo… treba mi više vjere da ne vjerujem u Isusa nego da vjerujem u Njega!

Kakva dirljiva izjava! I da, istina je… vjerovanje da Isus ne postoji zahtijeva mnogo veću vjeru od prihvaćanja da je On zaista stvaran.

Potičem vas da podijelite svoju vjeru sa svojim prijateljima. Budite hrabri! Budite odvažni! Ne bojte se. Bog će vam dati riječi koje trebate.

…nemojte se unaprijed brinuti što ćete reći. U tom će vam trenutku doći prave riječi. To ne govorite vi nego Duh Sveti.” (Marko 13,11)

Možda ćete se iznenaditi šta izvanredno Bog može učiniti s vama! Ne držite istinu za sebe… tako veliko čudo je namijenjeno da se dijeli! :-)

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )