Primite potpuno novo srce!

Jedno čudo svaki dan | 20.11.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Primite potpuno novo srce!

Naša srca nisu uvijek čista, a pravednost možda nije jedno od naših jačih strana. Ponekad nas naša srca zavaraju… nisu onako ljupka kao što bismo željeli da budu. Mogu nas voditi da kritiziramo, ljutimo se na nekoga, gajimo negativne misli, bijes itd.

Isus ovo nikada nije doživio. On je savršen i srce mu je uvijek bilo čisto. Pa ipak, On razumije što osjećate kad ste razočarani u sebe.

Jedini koji vaše srce može učiniti lijepim, čistim i nevinim je Bog. Rekao je: “Dat ću vam novo srce i usaditi novi duh …“ (Ezekiel 36,26)

Zato nemojte više čekati, i tražite od Boga da stvori čisto srce u vama. Kao što David kaže u Psalmu 51, stih 10: “Bože, čisto srce mi stvori, duh vjeran u meni obnovi.”  Bio je to vapaj Davidova srca, a možda je i vaš danas.

Prinesite Isusu ovaj vapaj vašeg srca i dopustite mu da vas preobrazi!

P.S. Iako završavamo ovu seriju ‘Čuda’ o ljutnji, pozivam vas da pročitate ako ste u mogućnosti ovu knjigu Anger is a Choice (Ljutnja je izbor), koju su napisali Tim LaHaye i Bob Phillips. Ova izvanredna knjiga će vam pokazati kako da se riješite ljutnje. https://www.amazon.com/Anger-Choice-Dr-Tim-LaHaye/dp/0310242835

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )