Postanite agent promjene…

Postanite agent promjene…

4.19-min

Home | Jedno čudo svaki dan |  Postanite agent promjene…

  • “‘Jedno čudo svaki dan’ mi je dalo priliku da razumijem koliko vrijedim u Božjim očima. Da nisam ono što drugi misle o meni, niti šta ja sama mislim o sebi, nego sam ono što Bog kaže da jesam. Čitajući ‘Jedno čudo svaki dan’ naučila sam gledati na sebe Božjim očima, da ustrajem čak i kad je teško, da razumijem da više nisam sama. Svako jutro, dok čitam osjećam se osnažena i ohrabrena …

Armelle

  • Upravo kada sam imala negativne misli o svom životu, sestra mi je rekla za ‘Jedno čudo svaki dan’. Od kako sam počela čitati vaše poruke, moj život se promijenio i svaki dan se približavam sve više Bogu. Sve negativne misli su iščezle i imam potpuno povjerenje u Boga …

Mimi

  • Hvala vam…Plačem od radosti jer je ovo jutro dok sam molila, razgovarala s Bogom o trenutnom problemu koji se činio katastrofalnim i čekala da čujem od Njega, odgovor došao kroz vas. Sada znam da je Bog u potpunoj kontroli ove situacije i već ima rješenje. On će biti proslavljen kroz sve ovo i On će me podići u višu dimenziju u kojoj su čudesa svakodnevna. Amen!

Lisa

Hvala vam, Armelle, Mimi, and Lisa! Radujem se čuti što Bog čini u vašim životima. Sva slava pripada Isusu! Nastavite čitati i prakticirati ono što Bog stavlja na vaše srce i uskoro ćete pokazivati Njegovu ljubav svima oko sebe. Već to činite time što ste podijelile svoje svjedočanstvo s nama!

Bog uvijek počinje time što mijenja nas tako da možemo biti izvor inspiracije i promjene za druge.

Šta ako Bog vas čini svojim agentom promjene?

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )