fbpx Skip to content

Bog ima svu moć!

#5_dan13-min

Home | A Miracle Every Day | Miracles | Bog ima svu moć!

“‘Moje je zlato, moje je srebro’ govori Gospod nad vojskama.” (Hagaj 2,8)

Kada pišemo Božićne i Novogodišnje čestitke, često poželimo zdravlje mir i radost, napredak itd. Našim prijateljima i obitelji. Napredak, uključujući financijski prosperitet je vrlo uobičajena tema u Bibliji. Jeste li znali da u Riječi Božjoj ima više od 2000 referenci na novac? Isus je često govorio o novcu i bogatstvu. U stvari, ako uzmemo u obzir procenat referenci na novac u Evanđeljima, kada bi Isus pisao “Jedno čudo svaki dan”, svaki treći mejl bi bio o novcu! Zato, želio bih da o tome s vremena na vrijeme govorim s vama jer želim da budete blagoslovljeni razumijevanjem ovih božanskih principa!

Ovdje je jedan od ključnih odlomaka o novcu:

“Nijedan sluga ne može služiti dvojici gospodara. Ili će jednoga mrziti, a drugoga ljubiti; ili će uz jednoga prianjati, a drugoga prezirati. Ne možete služiti Bogu i bogatstvu. Sve su to slušali farizeji, srebroljupci, i rugali mu se.” (Luka 16,13-14)

Problem nije sam novac, nego ljubav prema novcu, uzdanje i prijanjanje za njega. Zato su religiozni ljudi toga doba (farizeji) ismijavali Isusa. Oni su voljeli novac. A ako nas Bog ohrabruje da ne volimo novac, i ako je iza toga duhovna sila, to je za naše dobro. Bog želi da budemo sretni! On nam želi najbolje!

Jer je korijen sviju zala lakomstvo, kojemu neki predavši se zalutaše od vjere i na sebe navukoše jade mnoge.” (1.Timoteju 6,10)

Biblija dodaje…

Ne budite lakomci, budite zadovoljni s onim, što imate, jer on reče: “Neću te ostaviti, niti ću te napustiti.’”(Hebrejima 13,5)

Bog je obećao da vas nikada neće napustiti, , friend. Nikada vas neće zapustiti niti ostaviti. On ima svu moć i želi providjeti za sve vaše potrebe. Sve Njemu pripada, čak i zlato i srebro. Moja molitva je da vas blagoslovi na svaki mogući način u 2020! Neka Bog izvede čuda u vašem životu, uključujući i financijska čuda, sve što trebate!

Thanks for existing!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )