Otkrijte koji je Božji san za vas!

Jedno čudo svaki dan | 08.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Otkrijte koji je Božji san za vas!

Danas nastavljamo našu seriju na temu “Božji san za tvoj život“.

Vizija koju smo imali o sebi u budućnosti kad smo bili djeca, ponekad nas može kasnije zabavljati. Na primjer:  “Kad odrastem, želim biti astronaut, istraživač, balerina…“

Kad sam imao šest godina, učitelj me pitao što bih želio biti kad odrastem, a ja sam odgovorio: predsjednik Francuske! Zbog čega su svi u mom razredu popadali od smijeha …

Moja tadašnja želja i moja sadašnja stvarnost sasvim su različite! Na isti način, možemo imati snove koji su “dobri”, ali koji nisu nužno Očeva volja za nas.

Mnogo prije vašeg rođenja, vaš je Stvoritelj sanjao o vama (pogledajte Efežanima 2,10). Upleo je te snove u vašu DNK pri vašem začeću. Pozivam vas danas da otkrijete Božji plan za svoj život. Potičem vas da ga potražite!

Bog kaže: “‘Zovi me i ja ću se odazvati. Otkrit ću ti nedokučive stvari o kojima ništa ne znaš.‘” (Jeremija 33,3)

Bog vam želi otkriti “velike i silne, nedokučive stvari”. To su skrivene stvari. Njegova želja sigurno nije da vas gleda s visine s nebesa i razmišlja: “Idem vidjeti hoće li Moje dijete samo shvatiti za što je stvoreno.” Ne! Bog želi hodati uz vas poput dobrog oca. Čezne da razgovara s vama, otkrije vam što želi za vas i pokaže san koji Mu je na srcu za vaš život.

Dakle, prijatelju, što mislite da zatražite da vam Bog otkrije svoj san za vaš život?

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )