On je Bog koji iscjeljuje!

Jedno čudo svaki dan | 02.05.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  On je Bog koji iscjeljuje!

Znate li značenje Božjeg imena – Jahve Rafa? To znači, “Gospod koji liječi”. U Bibliji u Izlasku 15,22-27, Bog sklapa savez sa svojim narodom kojeg je upravo oslobodio iz ropstva Egipta: ” Budete li pažljivo slušali svog BOGA i činili ono što smatra ispravnim, budete li slušali njegove zapovijedi i držali se svih njegovih uredbi, neću na vas poslati nijednu bolest koju sam poslao na Egipćane. Jer, ja sam BOG koji vas ozdravlja. ’”

Gospod se otkriva ovim imenom – Jahve Rafa, Bog koji liječi. To čini ovdje kroz savez uzajamne vjernosti. Mnogi odlomci u Bibliji opisuju ovaj odnos između Boga i Njegovog naroda, poput Izlaska 23,25, na primjer: “‘Štuj svog BOGA, a ja ću te blagosloviti hranom i vodom, uklonit ću bolest od tebe.’”

On obnavlja ovo isto obećanje u Ponovljenom zakonu 7,12-15: “‘… Ako se budeš pokoravao svim ovim zakonima i pomno ih vršio, tvoj će BOG držati svoj savez ljubavi s tobom… Bog će od tebe ukloniti svaku bolest. ‘“

Bog iscjeljuje. Zato danas izrazite dobrodošlicu Onome koji vas voli i želi najbolje za vas. On oslobađa Svoje iscjeljenje u vaš život, ne samo na fizičkoj, već i na duhovnoj, emocionalnoj, relacijskoj, pa čak i financijskoj razini. On želi da vas obnovi!

Neka bi bili blagoslovljeni i izliječeni dok slušate ovu prekrasnu pjesmu ‘Isus je tu baš sad’

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )