Očekujte najbolje!

Jedno čudo svaki dan | 08.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Očekujte najbolje!

Ono čega se bojimo privlačimo nekako k sebi. Ovo kaže Biblija: “Snašlo me ono od čega sam strepio, stiglo me ono čega sam se plašio.“ (Job 3,25)

Plašite li se loših vijesti? Stižu. Bojite li se da se ne razbolite? Događa se. Strah vas je dobiti račun, i eto ga… u poštanskom sandučiću. S razlogom Biblija kaže, “stiglo me ono čega sam se plašio.”

Zašto Biblija govori o ovome? Riječ Božja je ovdje da vas ohrabri i ukaže vam koji su ključevi pobjedničkog, silnog života u Isusu Kristu. Ono što iz ovog stiha u Jobu učimo jest da strah otvara vrata neprijatelju. Međutim, uzmite u obzir ovo… vjera je suprotna strahu! To je poput obrnutog straha. Vjera očekuje da će se dogoditi dobre stvari kojima se nadamo.

Ono što očekujem… je ono što mi se dogodi. Privlačim ono što očekujem, o čemu meditiram, na čemu prebivam u svom srcu. Dakle, ako očekujem najbolje,dobit ću najbolje! I dok se hranim Riječju Božjom (koja me podsjeća na Njegovu dobrotu i ljubav), privlačim sebi ono što je uistinu dobro.

Možda sad mislite: “Eric, to je malo jednostavno… gotovo previše lako.” Istina, ali to je biblijski princip. Najučinkovitija rješenja nisu nužno najsloženija. :-) Volim jednostavnost našeg evanđelja!

Potičem vas da se odreknete straha i svake negativne misli, da uprete pogled u Gospodnju milost koja je ovog (i svakog) jutra nova za vas.

Budite blagoslovljeni! Cijenim vas i očekujem najbolje za vas!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )