Nemojte da vas vaša percepcija zavara!

Jedno čudo svaki dan | 05.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Nemojte da vas vaša percepcija zavara!

Na našu percepciju često utječu prošlost, naša bolna iskustva ili kontekst trenutne situacije. Često se u nama nalazi filter koji mijenja našu stvarnost. Čak se i naš pogled na Isusa može iskriviti…

Pogledajmo zajedno Bibliju, Ivan 20,15: “Ženo, zašto plačeš?” upitao ju je Isus. “Koga tražiš?” Misleći da je vrtlar, Marija mu je odgovorila: “Gospodine, ako ste ga vi uzeli, kažite mi gdje ste ga položili. Otići ću po njega!” Ovo se dogodilo odmah nakon Isusova uskrsnuća. Žena je tražila Gospodinovo tijelo… dok je bila u samoj Njegovoj prisutnosti! Za nju je bio… mrtav. Kad je bio živ!

Nije očekivala da će Isus biti živ, što objašnjava zašto ga je tražila… među mrtvima. Dakle, ovaj čovjek kojeg je našla u vrtu mogao je biti samo… vrtlar! Tko bi još mogao biti u vrtu, osim vrtlar?

Drugim riječima, prošlost i kontekst utjecali su na njezinu percepciju Krista!

Bog je suveren u svemu što čini i što jeste. Danas će se otkriti na jedan, a sutra na drugi način. Ponekad smo iznenađeni da se On ne ponaša onako kako mi pretpostavljamo ili želimo… Pa ipak, On je živ i blizu vam je ovog Uskrsnog ponedjeljka, baš kao i svakog dana!

Radujmo se dok slušamo ovu nevjerojatnu, divnu pjesmu, “On je pobijedio smrt

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )