Neka Božji valovi pređu preko vas

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Neka Božji valovi pređu preko vas

“Što si mi, dušo, klonula i što jecaš u meni? U Boga se uzdaj, jer opet ću ga slaviti, spasenje svoje, Boga svog! Tuguje duša u meni, stoga se tebe spominjem iz zemlje Jordana i Hermona, s brda Misara.” (pogledajte Psalmi 42,5-6)

Ponekad, naš život je poput pustinje… uhvaćeni smo između dvije pješčane dine, nema ništa na vidiku, sa problemima koji prijete da nas spale ukoliko ne nađemo hlad.

Ali, dobra vijest je da Bog stvara rijeku u pustinji: “Tada mi je anđeo pokazao rijeku vode koja daje život. Rijeka je bila kristalno čista i tekla je od Božjeg i Janjetovog prijestolja, posred gradskih ulica. Na svakoj se strani rijeke nalazilo stablo života koje je rađalo dvanaest puta na godinu. Svakoga mjeseca donosilo je plod, a listovi stabla služili su za liječenje naroda.” (Otkrivenje 22,1-2)

 “Iz zemlje Jordana”…Rijeka Jordan prolazi kroz Izrael a riječ ‘Jordan’ znači ‘spuštati se ili ‘teći dolje’. Isus se, poput rijeke, spustio s neba da nas podigne ponovno Njemu, transformira nas u Svojoj slavi.

“Dubina ondje dubinu doziva hukom tvojih vodopada.” (Psalmi 42,7)

Dopustite Božjoj rijeci da teče preko vas, val za valom, dubina za dubinom i dopustite da opera svako razočarenje. Božji val je silniji od bilo kojeg vala obeshrabrenja.

Sjetite se da je u usporedbi sa Božjom veličinom, sve što nas pritiska i tlači malecno. Ne trebate više biti obeshrabreni. Gospod je ovdje! Neka Njegovi valovi ljubavi pređu preko vas. Budite blagoslovljeni danas dok slušate ovu prekrasnu pjesmu Dubine.

Pozivam vas da odvojite trenutak i molite sa mnom… “Gospode, usred svih valova koji se obrušavaju na mene… poput obeshrabrenja, brige, nepravde… odlučujem se okrenuti Tebi. Biram da zavapim Tebi ne da se žalim. Okrećem svoj pogled Tebi da primim svježi i silan val ohrabrenja, iscjeljenja, obnove i oproštenja. Blagoslivljam Tvoje ime, Gospode! Hvala Ti što nikada ne dopuštaš da padnem. Volim Te. U Tvom imenu, amen.”

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )