Neka Božji san za vas oživi!

Jedno čudo svaki dan | 09.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Neka Božji san za vas oživi!

Danas nastavljamo s trećom porukom u seriji o “Božji san za tvoj život”.

22. listopada 1879. Thomas Edison izumio je električnu žarulju. Nakon mnogih, mnogih, neuspješnih pokušaja (govorimo o 10 000), izumitelj je uspio proizvesti električno svjetlo propuštajući struju kroz ugljikovu nit.

Budući da je jednom čovjeku dosadilo svjetlo svijeća, mi još i danas imamo koristi od njegovog velikog otkrića koje je uslijedilo! Možda su Edisonovi suvremenici ovaj njegov san smatrali nevjerojatnim i nepraktičnim. Ipak, postao je stvarnost. Oživio je i to je promijenilo svijet!

Primiti Božji san za svoj život i ispuniti ga su dva važna koraka.

Sam Bog nam govori o tome u svojoj Riječi:  “Ja od početka obznanjujem kraj, od davnina ono što će tek biti. Ja kažem: ‘Moj plan će se izvršiti i učinit ću sve što želim.’” (Izaija 46,10)

Bog vidi i zamisli krajnji rezultat i zatim počinje stvarati. Kada vas je Bog načinio na Svoju sliku, On je u vas stavio i dio Svog vlasitog kapaciteta da zamišljate i stvarate! To pobuđuje u vama kreativnost i inovaciju koju vam je dao Bog Svemogući.

Jeste li dobili nadahnuće i ideje od Gospoda koje nikada nisu realizirane? Ako je tako, s Duhom Božjim i Božjim kapacitetom koji djeluje u vama, to je još uvijek moguće! Bog vas osposobljava. (pogledajte 2. Korinćanima 3,5)

Želja i snaga da to učinimo dolaze od Njega. Nadahnuće dolazi od Njega. Samo vam Bog može pomoći da prevladate prepreke, ustrajete i ostvarite ovaj san.

Evo koraka koji treba poduzeti danas: razmislite o jednoj ili dvije konkretne radnje koje biste danas mogli poduzeti kako biste započeli postavljanje temelja za Božji san za vas!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )