Ne dopustite da vas sumnje ograničavaju!

Jedno čudo svaki dan | 04.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Ne dopustite da vas sumnje ograničavaju!

Znate li da vaš Otac Bog dizajnira i izvršava planove? Prema rječniku, plan je: ‘ono što netko namjerava učiniti; određeni projekt ili određena svrha.’

Vjerujem da ste vi Božji plan. Razmišljao je o svemu što bi trebalo postaviti na svoje mjesto da bi se ostvario Njegov cilj u vašem životu. A što bi mogao biti taj cilj, možda se pitate? Planovi mira! Planovi pobjede! Blagostanje! (pogledajte Jeremija 29,11)

Bog je dobar Otac, i On ima dobre planove za vas. Možda biste sada uzviknuli: ‘Eric, ne vjerujem da Bog ima dobre planove za mene. Bog me zaboravio.’

Bog vas poznaje. Savršeno vas zna. On vidi vaše sumnje, vaše strahove, vaše suze… (pogledajte Psalam 139,1-2). Je li vas diskvalificirao? Je li rekao: “Ništa dobro neće izaći iz ovoga… odustajem”? Ne, ne i ne! Bog se ne predaje. Ne kad ste vi u pitanju!

Njegov je plan učiniti vas osobom kakvom je oduvijek želio da budete. I On će to učiniti! Stvorio vas je da odražavate Njegovu slavu, očitujete Njegovu pravdu i širite Njegovu ljubav svuda oko sebe. Pažljivo vas je odabrao i nježno vas pozvao.

Ne dopustite da vas sumnja zaustavi, uspori ili ograniči. *Vi ste Njegovo dijete i Njegovi planovi za vas će se ostvariti!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )