Ne dopustite da ljutnja pušta korjenje!

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Ne dopustite da ljutnja pušta korjenje!

Ljutnja je ljudska emocija koju Bog ne osuđuje. Gospodin razumije da se to može dogoditi. Vi ste ljudsko biće, a ne superheroj! Dakle, ljutnja sama po sebi nije grijeh. Sam se Gospodin ponekad naljuti (Rimljanima 1,18; Jeremija 10,10).

Međutim, Biblija nas potiče da se ne držimo razloga ljutnje… “Kad se naljutite pazite da ne počinite grijeh. Ne dopustite da sunce zađe, a da se niste riješili ljutnje”, (Efežanima 4,26)

Dakle, Gospodin vas u svojoj Riječi potiče da ne dopustite da ovaj osjećaj, ta emocija ljutnje dugoročno zavlada. Ljutnja koju odbijete otpustiti može se razviti u ozlojađenost, u gorčinu, u neopraštanje. To postaje opasno za vašu dušu.

Evo nekoliko savjeta za danas… kad osjetite kako se bijes podiže, odmah prepustite situaciju u Božje ruke. Zamolite Ga da stavi ruku na vaše srce i pomogne vam da što prije prođete kroz ovo razdoblje bijesa kako ne bi trajalo duže od dana.

Neka vas Bog blagoslovi!

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )