Ne dopustite da ljutnja pušta korjenje!

Jedno čudo svaki dan | 14.11.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Ne dopustite da ljutnja pušta korjenje!

Ljutnja je ljudska emocija koju Bog ne osuđuje. Gospodin razumije da se to može dogoditi. Vi ste ljudsko biće, a ne superheroj! Dakle, ljutnja sama po sebi nije grijeh. Sam se Gospodin ponekad naljuti (Rimljanima 1,18; Jeremija 10,10).

Međutim, Biblija nas potiče da se ne držimo razloga ljutnje… “Kad se naljutite pazite da ne počinite grijeh. Ne dopustite da sunce zađe, a da se niste riješili ljutnje”, (Efežanima 4,26)

Dakle, Gospodin vas u svojoj Riječi potiče da ne dopustite da ovaj osjećaj, ta emocija ljutnje dugoročno zavlada. Ljutnja koju odbijete otpustiti može se razviti u ozlojađenost, u gorčinu, u neopraštanje. To postaje opasno za vašu dušu.

Evo nekoliko savjeta za danas… kad osjetite kako se bijes podiže, odmah prepustite situaciju u Božje ruke. Zamolite Ga da stavi ruku na vaše srce i pomogne vam da što prije prođete kroz ovo razdoblje bijesa kako ne bi trajalo duže od dana.

Neka vas Bog blagoslovi!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )