Možete živjeti u pobjedi!

Jedno čudo svaki dan | 13.09.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Možete živjeti u pobjedi!

Ponekad nismo ni započeli dan prije nego što nas misli počnu mučiti … “Nikad neću obaviti sve što trebam danas učiniti … Kako ću naći vremena za taj telefonski poziv? … Osjećam se tako nesposobno da ispunim svoje obveze danas …

Ali, nasreću, Biblija nam govori da je sve moguće onome koji vjeruje! (pogledajte Marko 9,23) Da, moguće je … danas možete živjeti pobjednosno.

Zapravo je pobjeda više pobjeda “misli” nego pobjeda “okolnosti”. Drugim riječima, možda se neće sve dogoditi onako kako ste se nadali ili očekivali … ali pobjedu možete imati u svojim mislima ne dopuštajući da vas okolnosti nadvladaju i ostajući u miru u svom srcu tokom cijelog dana.

Ako vam ovo govori ovoga jutra, prijatelju, pozivam vas da molite ovu molitvu sa mnom … “Isuse, predajem ti svoj dan. Vjerujem da, bez obzira što se danas dogodilo, ja sam pobjednik u Tebi! Odlučio sam ga prepustiti u Tvoje ruke i primiti Tvoj mir u svoje srce. Hvala Ti, Isuse, što je sve moguće onome koji vjeruje. Danas ću koračati u pobjedi! U tvoje ime, amen.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )