Moj Bog ispunit će svaki vašu potrebu!

Jedno čudo svaki dan | 20.05.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Moj Bog ispunit će svaki vašu potrebu!

“A Bog moj ispunit će svaku vašu potrebu po bogatstvu svome, veličanstveno, u Kristu Isusu.” (Filipljanima 4,19)

Na početku naše službe, moja žena, Muriel i ja smo bili u  Rive-de-Gier, blizu  Lyona, gdje smo puno naučili kako da živimo po vjeri. Crkva je imala jako mlao sredstava i nakon nekoliko mjeseci, postalo je teško crkvi da nas plati bez da upadne u financijski škripac. Nakon što sam se molio sa svojom ženom, tražili smo značajno smanjnje u plaći. I otada plaća nam je bila minimalna. Bili je teško jer smo upravo dobili prvu bebu, Amandine.

Ovo je bio naš iskorak vjere i žrtvovanja, i bili smo sigurni da će slijediti bolja iskustva u našem životu kao mladog para. I da, vidjeli smo da je Bog ispunio svaku našu potrebu! I blagoslovio je crkvu!

Volim izgovarati, zajedno sa kraljem Davidom, “ Jahve je pastir moj: ni u čem ja ne oskudijevam.” David je prošao kroz ekstremna doba jer su njegovi progonitelji željeli da ga ubiju. Ali on je znao da Gospod  njegov Pastir će se pobrinuti za njega i da ni u čemu neće oskudijevati!

Da li prolazite kroz teško razdoblje? Sjetite se da će Bog uvijek providjeti. On vas nikada neće napustiti. On se uvijek brinuo za vas i vašu obitelj. On će ispuniti svaku vašu potrebu prema Svome bogastvu u slavi Krista Isusa! Vjerujem u to i proklamiram to nad vašim životom… jer Gospod je vaš pastir, ni u čemu nećete oskudjevati. Vi ste Njegova ljubljena ovca, On vas zna po imenu, On vas nikada neće napustiti!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )