Moguć je život čuda!

Jedno čudo svaki dan | 13.10.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Moguć je život čuda!

Jeste li znali da Isus u Bibliji sebe naziva ljestvama, ljestvama koje povezuju nebo sa zemljom? Dopustite mi da objasnim ovu pomalo iznenađujuću sliku. Isus je dao ovu nevjerovatnu izjavu … “‘Zaista, zaista, kažem vam: gledat ćete otvoreno nebo i anđele Božje gdje uzlaze i silaze nad Sina Čovječjega.” (Ivan 1,51)

Isus se očito poziva na Jakovljeve ljestve iz Starog zavjeta. Jakov je usnio san. Vidio je ljestve postavljene na zemlju, a vrh im je dodirivao nebo. Anđeli Božji su se uspinjali i spuštali po ovim ljestvama i Gospod je stajao nad njima. (pogledajte Postanak 28) Ovdje Isus nastavlja s ovom vizijom i na neki način najavljuje… “Ja sam te ljestve između neba i zemlje sad! Božanska aktivnost prolazi kroz Mene. Anđeli Božji će se uzdizati i spuštati kroz Moj život.”

Odmah nakon ove izjave Isus čini svoje prvo čudo, zahvaljujući intervenciji svoje majke Marije. Mijenja vodu u vino. Život čudesa i iscjeljenja je tako započeo… i traje i danas! Ovaj život čuda dostupan je i vama. Ljestve božanske aktivnosti, koje predstavljaju samog Isusa, sežu do vas. Te ljestve su sam Isus i On donosi nebo u vašu situaciju. Nebo dodiruje zemlju, kroz Isusa, u vašem životu!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )