Ljutnja je loš savjetnik

Jedno čudo svaki dan | 16.11.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Ljutnja je loš savjetnik

Danas se želim pozvati na vašu maštu… pretpostavimo da morate kupiti novi automobil. Naravno, idete kod zastupnika, gdje vas očekuje vrlo ljubazan prodavač.

Sve ide dobro… kad odjednom prodavač zatraži da stavite zavoj na oči i čepiće u uši… Zatim, traži da pogledate prekrasne automobile i krene u detaljno objašnjenje osobina svakog od njih. Međutim, ne možete ni vidjeti ni čuti… Biste li dobro odabrali? Sigurno ne!

Ljutnja je emocija koja može biti toliko snažna da nas može učiniti ‘slijepima i gluhima’, i tako nas spriječiti da donesemo ispravnu odluku. Stoga, vidite… nije najbolji savjetnik!

S druge strane, Onaj koji uvijek ima dobre savjete, bez obzira na vaše emocionalno stanje, je Duh Sveti koji “daje smjernice i gradi snagu, Duh koji ulijeva spoznaju i poštovanje za BOGA”. (Izaija 11,2)

On je uvijek je prisutan, dostupan, pored vas i spreman vam pomoći!

Oslonite se na Njega; predajte Mu sve svoje emocije, svoje osjećaje i zamolite Ga da vas usmjerava. Učinit će to! On će vas voditi i pomagati na svakom koraku.

Budite blagoslovljeni! Cijenim vas i molim se za vas.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )