Koja je pravna osnova za oproštenje i iscjeljenje?

Jedno čudo svaki dan | 03.05.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Koja je pravna osnova za oproštenje i iscjeljenje?

“A on je nosio patnje naše, žalosti je naše uzeo na se, mi smo ga držali udarenim, pogođenim od Boga i mučenim, ali je on bio ranjen za naše grijehe, izbijen za naša zlodjela. Za spasenje naše ležala je kazna na njemu, modricama njegovim mi smo  iscijeljeni.” (Izaija 53,4-5)

Patnje i žalosti o kojima govori ovaj odlomak izravno su povezani s bolešću. To su naše patnje koje je on nosio… Isus ih je podnio, a mi smo smatrali da Ga Bog udara. Isus je nosio vaše žalosti, prijatelju, vašu bolest i nemoć. Bio je ranjen i udaran zbog vaših prijestupa i bezakonja… U potpunosti je platio cijenu oproštenja vaših grijeha.

Ovaj stih je veoma važan, jer izravno povezuje djelo na križu s rješenjem vaše bolesti… “njegovim modricama mi smo izliječeni.” Također sadrži oprost za naše grijehe i rješenje za unutarnje emocionalne probleme… “ ranjen za naše grijehe, izbijen za naša zlodjela. Za spasenje naše ležala je kazna na njemu”

Kao što ova pjesma kaže: “Hvala ti za Tvoj križ” kaže, “sada znam, oprostio si mi”

Primili ste Božji mir jer je Isus u potpunosti platio cijenu za vas! Jer je On visio na križu i umro, ponio vaše grijehe i prijestupe i bolesti, možete primiti svaku vrstu iscjeljenja, uključujući oproštenje i iscjeljenje za vašu dušu.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )