Ko je izgubio bitku?

Jedno čudo svaki dan | 26.06.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Ko je izgubio bitku?

Bitka je već unaprijed izgubljena! Ova vas izjava može iznenaditi…ali zar je Bog pao sa svog trona? Ne! To je upravo zašto mogu s pouzdanjem izjaviti da je bitka već izgubljena…za neprijatelja.

“Razoružao je duhovne vladare i vlasti — pobijedio ih je križem i poveo ih poražene u svojoj pobjedničkoj povorci.” (Kološanima 2,15)

Nema nade, nema načina za neprijatelja vaše duše! Gospod vas čvrsto drži u Svojoj ruci. On je vaša zaštita i vjeran prijatelj.

Vi ste primili sjajnu pobjedu Božje ljubavi za vas. Pozivam vas da Ga obožavate ovom predivnom pjesmom danas, “Jahve Peracim” od Rhema benda, i da ispovjedate Njegovu pobjedu u svom životu! Krenite u snazi, proklamirajući da Njegova sila i plan savršeno djeluju!

Molite sa mnom…“Bože, zahvaljujem Ti za Tvoju savršenu i potpunu pobjedu koja me ispunjava mirom i radošću! Gospode, hvala Ti za Tvoje spasenje, za radost pripadanja Tebi. Tvoja ljubav je dokrajčila silu smrti i otvorila vrata vječnog života za mene! U Tvom imenu, amen.”

 

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )