Kako možete znati da donosite pravu odluku?

Jedno čudo svaki dan | 14.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Kako možete znati da donosite pravu odluku?

Život je pun izbora, odluka, da i ne. Prirodno, svi mi želimo napraviti pravi izbor.

U Izrekama 3,5-6 čitamo: “Vjeruj (Uzdaj se) BOGU svim svojim srcem, ne oslanjaj se na vlastiti razum.Što god radiš, misli na njega,i on će te voditi pravim putevima.”

  • Pouzdaj se u Gospodina svim srcem...” Vjerujte Bogu bez rezerve, bez “ali” ili “što ako”. Pouzdajte se potpunom, svesrdnom vjerom da On zaista želi najbolje za vas.
  • ne oslanjaj se na vlastiti razum.” Kao ljudska bića, mi smo ograničeni… i naše razumijevanje je ograničeno. Ograničeni smo u prostoru i vremenu, a svaka naša odluka može se donijeti samo u skladu s informacijama koje su nam dostupne. To je razlog zašto vas, ako želite napraviti pravi izbor, Biblija poziva da se oslonite na superiorinije razumijevanje… Božje! Prošlost, sadašnjost, budućnost… ništa Mu nije sakriveno.
  • što god radiš misli na njega” Trebate izabrati pozvati pozvati Boga u vaš proces donošenja odluka. Pitati Njegovo mišljenje. Tražiti da saznate što On misli, čak i ako to znači da On može stvari vidjeti drugačije od vas. To je vaš izbor, ali ako Ga pozovete u svoj život, On će djelovati!
  • i on će te voditi pravim putevima.” To je kao da ispred sebe imate nekoliko različitih puteva, ali ne možete vidjeti koji će vas dovesti do pravog odredišta. Gospod u ovom stihu obećava da će vam otkriti pravi put. Onaj put koji je najbolji za vas!

Napravite pravi izbor… vjerujte i oslonite se na Boga u svim svojim odlukama!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )