Kada se “moja” vizija ne ostvaruje…

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Kada se “moja” vizija ne ostvaruje…

Jeste li se ikada zaista osjećali frustrirano?

Frustrirano. U jednom trenutku svog života, upravo sam se tako osjećao kad stvari nisu išle onako kako sam zamišljao. S vremenom sam naučio prepoznavati Božju ruku u zastojima i promjenama u posljednjem trenutku.

Prešao sam iz frustracije u svjesnost. Što to znači? Evo jedan primjer…

Ne tako davno, otišao sam na putovanje u Washington kako bih propovijedao na vrlo važnoj konferenciji. Organizirao sam se, rezervirao sobu, uzeo avion, podnio razliku vremenskih zona, odvojio vrijeme za pripremu onoga što bih rekao, a kad sam stigao tamo, u zadnji tren, sve je otkazano.

Odlučio sam, umjesto da se usredotočim na to da je sve otkazano, obratiti pažnju na priliku koja se nalazila ispred mene. Ovaj ‘zastoj’ mi je omogućio da se povežem sa inovativnim, nevjerovatnim čovjekom Božjim koji se zove Bobby Gruenewald. Bobby je čovjek koji je kreirao YouVersion, biblijsku aplikaciju broj 1 u svijetu. I vjerujem da je Bog imao poseban plan za taj dan i ono što će proizaći iz njega…

Ponekad  ostanemo tamo, na crvenom svjetlu, čekajući dok Bog želi raščistiti put za nas… Ali u isto vrijeme, On zaustavlja promet u drugoj ulici i dopušta da se sva zelena svjetla upale. Drugi je to put, drugačija prilika, ali naše oči su toliko fiksirane na prvotni plan da ne primijećujemo izvanrednu šansu upravo pred nama. 

Kao što Biblija tako dobro kaže: Moje misli nisu vaše misli i moji putovi nisu vaši putovi.’ (pogledajte Izaija 55,8) Bog ne razmišlja poput nas. On zna sve!

Može biti da imate preciznu ideju o svom snu da propuštate prilike koje su vam pred nosom!

Pozivam vas da razmotrite “zelena svjetla” – otvorena vrata u vašu korist – čak i ako ne odgovaraju točno onome što ste očekivali. Bilo da se radi o neočekivanoj prilici za karijeru koja ima potencijal da razvije vaše vještine ili o ručku u zadnji tren s prijateljem kojeg niste vidjeli godinama, obratite pažnju na zelena svjetla!

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )