Jeste li znali da je Bogu stalo do malih stvari?

Jedno čudo svaki dan | 16.10.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Jeste li znali da je Bogu stalo do malih stvari?

Postoje trenuci kada razmišljam, bez da to želim ili namjeravam… “Boga nije briga za taj detalj. Neću Ga zamarati time. Zašto se moliti za nešto tako malo? ” I tako, možda, propustim blagoslov ili čudo koje bi mi Gospod htio udijeliti.

Riječ Božja kaže: “‘Ne prodaju li se dva vrapca za novčić? Pa ipak nijedan od njih ne pada na zemlju bez Oca vašega.’” (Matej 10,29) Često imamo dojam da je Bog toliko velik da se ne zanima za male detalje našeg života. Ali to nije istina… Bog nas voli i želi nam pokazati svoju dobrotu. Svaki aspekt našeg postojanja je vrijedan u Njegovim očima i On želi biti uključen u naš život i svakodnevno hodati s nama.

Dakle, danas, ohrabrujem vas da vjerujete da je Bogu stalo do vašeg svakodnevnog života, stalo Mu je do onoga kroz što prolazite i što osjećate.Pozivam vas da se molite sa mnom… “Gospode Isuse, vjerujem da si svugdje, i u mom životu, i da mi želiš pokazati svoju dobrotu. Danas odlučujem da Ti vjerujem za svaki detalj svog života, veliki i mali, i da se u potpunosti oslanjam na Tebe! U tvoje ime, amen.”

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )