Je li vaš san “na čekanju”?

Jedno čudo svaki dan | 10.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Je li vaš san “na čekanju”?

Danas nastavljamo našu seriju na temu “Božji san za tebe”.

Znate li Abrahamovu priču u Bibliji? On je čovjek s kojim je Bog razgovarao i rekao: “‘…učinio sam te ocem mnogih naroda.” (pogledajte Postanak 17,5)

U tom je trenutku Abraham imao 100 godina, a njegova žena Sara, koja je bila neplodna, 90 godina. Na ispunjenje ove riječi čekali su gotovo 25 godina …

Ono što je važno, kada se čini da je vaš san stavljen “na čekanje”, jest da uprete pogled u Boga. Ako je On rekao da će to učiniti, onda će i učiniti! Bog je vjeran! Nije lažljivac, varalica ili prevarant. (pogledajte 1. Samuelova 15,29)  Bog uvijek čini ono što govori i izvršava ono što je obećao.

Biblija kaže: “Ovo je viđenje određeno za buduće vrijeme. Ono govori o kraju i ostvarit će se. Ako se čini da kasni, ti samo čekaj, sigurno će se ostvariti, neće zakasniti.” (Habakuk 2,3) Kad počnete sumnjati u to… molite. Podijelite svoje sumnje, bojazan i strah s Gospodinom. Vjerujte mu!

Moj prijatelju, čekajte na Njegov odgovor. Bog je suveren u načinu na koji djeluje. Čini stvari kad i kako želi. Zna pravi trenutak. A On će djelovati… to je sigurno!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )