“Izabrao sam TEBE”

Jedno čudo svaki dan | 09.04.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  “Izabrao sam TEBE”

Danas bih vas želio pozvati da slušate kako vam Gospod govori. Dopustite Mu da vas dotakne svojim riječima do najdubljeg dijela vašeg bića…

“Tebe sam izabrao…

Tebe sam odabrao da objaviš Radosnu vijest. Da utjeloviš vrijednosti Moga Kraljevstva. Da nosiš ljubav i proklamiraš istinu bez kompromisa.

Odabrao sam te da budeš Moje prebivalište, odlučio sam uspostaviti Svoju vladavinu u tvom životu. Učinio sam te ambasadorom Moga Kraljevstva… Moje ljubavi.

Da, ovaj će svijet doživjeti revoluciju. Revoluciju ljubavi! Ljubav koja se ne može zaustaviti, koja se ne može spriječiti. Ova ljubav će doći kroz tebe takođe. Nemoj govoriti da nisi važan, da nisi bitan, da nisi sposoban… imaš Moga Duha i imaš Moju Riječ!

Traži Moje lice, traži Mene. Uči od Mene. Drži svoje misli prikovane za Mene i djeluj, djeluj u ljubavi i milosti.

Ne okreći pogled od gladnih… priskoči u pomoć. Ne zatvaraj uši na vapaj onih koji pate… tuguj s njima. Ne odbijaj udovicu i siroče. Ne zaboravi zatvorenike. 

Želim dodirnuti i preobraziti živote i želim to učiniti kroz tebe!

Imaš Moju DNK, Moju krv koja teče kroz tebe. Sve što Ja jesam, želim da budeš i ti. Budi pun ljubavi, velikodušan, suosjećajan.

Ne zaboravi: ti si sol i svjetlost zemlje!”

Ovdje je nekoliko biblijskih odlomaka koje možete pogledati ako želite saznati više o današnjoj poruci: Matej 5,13-14; Luka 11,33; Matej 28,19; Matej 25,34-40

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )