Isus je jedini put

Jedno čudo svaki dan | 30.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Isus je jedini put

“Ja sam put, istina i život! Ocu se može doći samo kroz mene!” (Ivan 14,6)

Irena je svuda tražila Boga. A  onda, kada je bila u očaju Bog ju je pronašao i pokazao put kojim ide zadovoljna već više od desetljeća…

“Moj susret s Isusom dogodio se prije trinaest godina. U tom sam razdoblju prolazila kroz mentalnu krizu i velika razočaranja zbog godina koje sam provela usredotočena na drugačije “duhovne” prakse. Bavila sam se jogom, raznim meditacijama, proučavala hinduizam i budizam. Zanimalo me sve što je vezano za New age. I, u svemu tome, doživjela sam vrlo veliko razočaranje.

Prvenstveno u sebi jer sam stalno radila na sebi, a nisam vidjela bilo kakav napredak. Nisam to vidjela ni kod svojih prijatelja koji su bili u ‘istom čamcu kao i ja’. Još uvijek sam primjećivala sebičnost u sebi i drugima. Odnosno, egoizam koji se zapravo pretvorio u neku vrstu ‘duhovnog egoizma’.

A onda sam jednog dana, potpuno spontano, zavapila i naglas izgovorila ove riječi: „Bože, osjećam da si mi blizu, ne mogu to više raditi, molim te da mi se pokažeš ili me ubij.” To su doslovno bile moje riječi… i nakon samo dva dana doživjela samsusret s Isusom, živim Bogom, u dane evangelizacije koju je vodila moja crkvau Karlovcu.

Tada sam bila jedina osoba koja se obratila.

Kad pomislim na taj dan, to me dovede do suza. Gospodin je u tih pet dana upotrijebio puno ljudi na toj evangelizaciji da me obrati. Moje je srce tada bilo otvoreno za primanje, a Isus je znao što trebam i kako će mi prići. Osjetila sam tako snažnu silu njegove ljubavi da sam u nekim trenucima mogla jedva da dišem, a istovremeno sam osjećala tako snažnu ljubav prema svim ljudima oko sebe.“

Slava Bogu! Istina je… samo Isus spasava i mijenja živote! Zbog Njejgove žrtve na križu prije više od 2000 godina, otvorena su vrata za spasenje za Irenu, za vas i mene, za cijeli svijet. Ako još niste upoznali Isusa, ohrabrujem vas da to učinite danas. To je to je najbolji izbor koji možete napraviti!

Budite blagoslovljeni!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )