Imate pobjedu!

Jedno čudo svaki dan | 14.10.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Imate pobjedu!

Jeste li ikada zaista razmišljali o izrazu “boriti se za pobjedu“? Ponekad moramo voditi bitke, i vi i ja…

  • Bitke protiv bolesti,
  • Bitke protiv navike ili ponašanja koje izazivaju ovisnost,
  • Bitke za spas braka ili veze itd.

Kao djeca Božja, često se potičemo na hrabru borbu i da se borimo za pobjedu, oslanjajući se na snagu i pobjedu Isusa Krista. Ali,… Isus je već izvojevao pobjedu!

On svojim uskrsnućem nije samo izvojevao pobjedu nad smrću, već i nad našom bolešću, ovisnostima, fizičkom i emocionalnom patnjom, itd. Htio bih vas danas ohrabriti da se ne borite ZA pobjedu, već IZ nje. Drugim riječima, potičem vas da se borite čvrsto držeći svoju pobjedu, onu koju je Isus već pribavio za vas, i to zauvijek!

Ovo je potpuno drugačiji način razmišljanja i pozicije… umjesto da se borite za postizanje pobjede i na taj se način bespotrebno umarate i trošite, Isus vas poziva da održite vjeru odmarajući se u pobjedi koja je već osvojena, i to prije više od 2000 godina! Ova pobjeda se otkriva i kroz čuda u životima mnogih. Larissino svjedočanstvo je samo jedan primjer!

“Primila sam čudo kada ste napisali mejl: ‘Vjera – to je sve što imam!’ Tog jutra sam se molila za svoju nevjestu, Ramu koja je imala Lyellov sindrom. Nitko ništa nije mogao učiniti kako bi ju spasio… jednostavno nema lijeka. Ali moj Bog ju je spasio! Danas je dobrog zdravlja i vratila se kući. Želim svu slavu dati Isusu!”

Vaša pobjeda je već osvojena… svršeno je!

U vašoj današnjoj bitci, počivajte u pobjedi koju je Isus za vas izvojevao na križu.

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )