Hvala što postojite!

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Hvala što postojite!

Dok sam razmišljao o raznim načinima kako izraziti zahvalnost, odlučio sam završavati moje svakodnevne poruke ‘Jedno čudo svaki dan’ sa izrazom: “Hvala što postojite!” Duboko vjerujem u vrijednost ohrabrivanja! A čak i jače vjerujem da živimo u društvu koje je sklono isticanju slabosti, radije nego snaga. To je razlog zašto vam danas želim reći… bravo! Bravo za sve što radite! Bravo za ono ko jeste i bravo za ono ko postajete u Kristu! Hvala vam što postojite …!

U knjizi Djela apostolskih, čitamo kako su učenici služili jedan drugom silom ohrabrenja. “Kad ga pročitaše, svi se obradovaše zbog ohrabrenja. Juda i Sila, i sami proroci, mnogim riječima ohrabriše i utvrdiše braću.” (Djela 15,31-32)

Kome vi možete danas komunicirati “Hvala što postojiš!”, dragi prijatelju?  Zajedno imamo sposobnost promijeniti kulturu u našim zemljama. Imamo sposobnost udahnuti život u novu kulturu u ovom svijetu, kulturu Kraljevstva Božjeg u kojem je sve moguće u kojem je svaka osoba voljena i cijenjena!

Koga možete ohrabriti? Kome možete reći… “Hvala što postojiš!”?

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )