Gurate li naprijed vlastitom snagom ili Njegovim Duhom?

Jedno čudo svaki dan | 18.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Gurate li naprijed vlastitom snagom ili Njegovim Duhom?

Kad je Nikodem noću došao k Isusu (pogledajte Ivan 3,1-11), Gospod mu je otkrio važnu tajnu: “Vjetar puše gdje god hoće. Možeš mu čuti šum, ali ne znaš ni odakle dolazi ni kamo ide. Tako je i sa svakim tko je rođen od Duha. ’” (pogledajte Ivan 3,8)

Kao što znate, postoje dvije glavne čamaca: motorni čamci i jedrilice.

Motorni čamci moraju se oslanjati na vlastitu energiju. Općenito su glasni i štetni za okoliš. Jedrilice se, međutim, oslanjaju na dah vjetra kako bi kretale naprijed.

Kao dijete Božje, vi ste poput jedrilice… trebate “uhvatiti vjetar”, vjetar Duha! Morate dopustiti da vas gura kako biste krenuli naprijed.

Imate izbor: možete računati na vlastitu snagu i mudrost ili se možete osloniti na Duha Božjega. Samo da napomenem, oslanjanje na Duha Božjega je puno bolje. :-)

Moguće je sve učiniti kroz Njega. Isus je rekao, „‘ Kad Sveti Duh siđe na vas, primit ćete silu i bit ćete moji svjedoci u Jeruzalemu, po cijeloj Judeji i Samariji, i sve do kraja Zemlje.'”(pogledajte Djela 1,8)

Vjerujte u to svim srcem… sve možete kroz Krista koji vas jača!

Budite blagoslovljeni!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )