Gdje ste s Bogom?

Jedno čudo svaki dan | 11.01.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Gdje ste s Bogom?

Nastavimo s našom serijom “Božji san za tvoj život“, danas iz ugla odnosa s Njim.

Grijeh nas odvaja od Oca. Ali postoji i dobra vijest: “Jer, Bog je toliko ljubio svijet da je dao svoga Sina jedinca da ne umre nitko tko u njega vjeruje, nego da ima vječni život.” ( Ivan 3,16)

Možda se pitate čemu danas ovaj podsjetnik? Jednostavno zato što tamo gdje je odovjenost, ne može biti komunikacije. A bez komunikacije, kako biste mogli primiti Božji san za vas? Pozivam vas da položite sve što bi vas moglo odvojiti od Boga i što bi se moglo ispriječiti vašem zajedništvu s Njim. Kao što kaže ova pjesma ‘Gospode ja tako trebam Tebe svakog trena, bez Tebe gubim se…” https://www.youtube.com/watch?v=yaj3l_yjo3s&list=RDipfhVrvOJrg&index=7

Cijenim vas iznimno i moja je želja da primite sve što je Gospod posebno pripremio za vas.

Ako osjećate potrebu da se pomirite s Ocem, molite sa mnom: “Oče nebeski, ispitaj me svojim Duhom i pokaži mi postoji li u meni kakav zao put. Molim Te da mi oprostiš moje grijehe. Hvala Ti za Isusovu krv koja me čisti od svih grijeha. Molim Te pomozi mi živjeti život koji Ti je ugodan. Od sveg srca želim biti u dobrom osnosu s Tobom! U Isusovo ime, amen.

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )