Dopustite najboljem učitelju na svijetu da vas pouči!

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Dopustite najboljem učitelju na svijetu da vas pouči!

Isus kaže u Svojoj Riječi: “Dođite k meni, svi koji ste umorni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti. Uzmite moj jaram na sebe i učite od mene, jer ja sam krotkog i poniznog srca, pronaći ćete odmor svojim dušama. (pogledajte Matej 11,28-29)

Dopustite mi da vam postavim pitanje: ako biste bili ozbiljno bolesni, kome biste se okrenuli? Da li biste bili zadovoljni bilo kakvim doktorom ili biste tražili najboljeg doktora koji je specijalizirao područje u kojem trebate pomoć?

Siguran sam da bismo svi željeli ići nekome tko je izvrstan u tome što radi… nitko od nas ne bi povjerio svoje zdravlje nekome tko se ne bi trudio niti nekome tko ne posjeduje potrebnu stručnost.

A što je s našom vjerom? Da bi trajala, naša vjera treba stalno učenje i najsigurniji izvor uputa dolazi od samog Učitelja, Isusa. On želi da nas nauči svemu po Svojoj ljubavi: “Učit ću te, put ti kazat` kojim ti je ići, svjetovat ću te, oko će moje bdjeti nad tobom.” (pogledajte Psalam 32,8)

Pa čemu nas On mora naučiti? Petar koji je razumio važnost Isusovog učenja je rekao: “…Gospodaru, komu ćemo poći? Ti imaš riječ koja daje vječni život.” (pogledajte Ivan 6,68)

Evo što vas Gospod želi naučiti upravo sada …

  • Odmor je znati kako stati.
  • To je prestati biti iznerviran, prestati se boriti.
  • To je puštanje, oslobađanje.

Poput Marije, smjestite se kod Isusovih nogu i izaberite dobar dio: dozvolite sebi da budete naučeni od Onoga koji ima riječi vječnog života. Danas vas ohrabrujem da uđete u to tajno mjesto, u vašu sobu i položite svoj teret pred Njegove noge. Zatim kada izađete, ostavite svoje probleme sa Isusom tamo u vašoj sobi. Recite Mu… od sada, Ti ćeš se pobrinuti za to!

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )