Danas molite u Isusovo ime!

Jedno čudo svaki dan | 12.10.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Danas molite u Isusovo ime!

Znate li zašto se molimo u Isusovo ime? Zašto koristimo Njegovo ime kada se molimo? Vjerovatno vam je poznato obećanje koje je Isus ostavio svojim učenicima neposredno prije nego što je otišao na nebo i sjeo s desne strane Bogu …

 “A ovi znaci pratit će one koji vjeruju: u moje ime će… polagat će ruke na bolesne i oni će ozdravljati.” (Marko 16,17-18)

Sam Isus nas ohrabruje da se molimo u njegovo ime! Bog je Isusu dao ime koje je iznad svakog imena. Nije ga dao nikome drugom. Biblija kaže da je Božji Sin uzvišeniji od bilo koga, čak i anđela.

Bog nikada nije rekao anđelu: “Ti si moj sin.” Nikada nije rekao anđelu: “Ja ću ti biti Otac, a ti ćeš meni biti sin.” (pogledajte Hebrejima 1,5) U stvari, anđeli se klanjaju pred Isusuom i štuju Ga. Oni su Božje sluge, a Isus je Bog. Njegova kraljevska moć traje zauvijek! Bog nikada nije rekao anđelu: „Dođi sjedni mi zdesna“, nego je to rekao Isusu. Vidite li prijatelju? Isus je mnogo važniji čak i od samih anđela. Njegovo ime je iznad svega!

Ohrabrujem vas da se danas molite u Isusovo ime, jer kako kaže ova pjesma, u Njegovom imenu postoji snaga. Ovo ime je iznad svakog drugog imena!

Hvala što postojite!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )