Dajte si dopuštenje da pogriješite!

Home | Jedno čudo svaki dan | Cudo | Dajte si dopuštenje da pogriješite!

Kad pišem, volim dopustiti da me Duh Sveti nadahne, naravno, i volim si dati slobodu pisanja izvan okvira, ne brinući se o broju redaka koje moram poštivati ili konačnom oblikovanju… dopuštajući mislima da se smjeste na ekran prije nego što ih krenem uređivati. To mi omogućuje biti istinski kreativan bez da zaustavljam zamah svojih misli!

Prečesto smo blokirani jer se užasavamo ideje da nismo savršeni. Ovaj projekt imamo u srcu, ali… što ako ne uspije? Zaista želim napisati ovu knjigu, ali… što ako nije savršena? Volio bih se uključiti kao volonter, ali što ako nemam dovoljno talenta? Itd. Itd.

Težnja za savršenstvom često vodi do odgađanja… odnosno ostavljanja za sutra.

Šta ako biste prilagodili svoje kriterije danas? Ako morate postići nešto što je nedostižno čak i prije nego počnete što god to bilo, vjerovatno je da nikada nećete ni početi!

“Savršenstvo se nalazi u nesavršenosti.” Nalazi se u daru ljudskosti, pogreškama, ponovnom pokušaju – ili ne. Bog želi da budemo odlučni, a ne perfekcionisti.

Umjesto da očekujete savršenstvo, krenite odlučno naprijed! Oslonite se na Boga, na njegovu mudrost. Kao što Biblija kaže u 1.Ljetopisima 16,11-12: ‘Tražite BOGA i njegovu snagu,uvijek tražite njegovu prisutnost. Sjećajte se čudesnih djela koja je učinio, njegovih čuda i presuda koje je izrekao.

Strah od pogreške vas ne mora držati na mjestu. Ohrabrujem vas da se oslonite na Gospoda i predate Mu svoje nesavršenosti.

Htio bih se moliti za vas danas… “Gospode, molim za onoga tko ovo čita da ima hrabrosti. Pomozi da živi po Tvojoj volji i da krene naprijed kada Ti kažeš da ide naprijed! Neka želja za savršenstvom ne zaustavi njegov/njezin napredak! Molim da ustane i učini sve što Ti tražiš da učini. U Isusovo ime, amen. “

Bog želi transformirati vaš život, dan po dan!

Svakodnevni mail ohrabrenja

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )