Da li Bog zaista oklijeva sa odgovorom?

Jedno čudo svaki dan | 30.06.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Da li Bog zaista oklijeva sa odgovorom?

Jeste li ikada morali čekati u čekaonici kod liječnika, frizera ili možda na stol u restoranu? Ponekada je čekanje podnošljivo… smatrate to razumnim. Nekada, čekati je previše naporno… predugo… previše ljudi. Ne želite više čekati. Želite izaći iz čekaonice!

On sve čini u pravo vrijeme i na pravi način. Usadio nam je svijest o dalekim vremenima, prošlim i budućim. No nikad nismo u stanju potpuno razumjeti sve što Bog radi od početka do kraja.” (Propovjednik 3,11)

Koliko vremena između obećanja i njegovog ispunjenja? Je li vas Bog zaboravio? Je li vas ostavio? Je li slagao? Odgovor na ova pitanja je ne, naravno da nije.

Bog vas nije zaboravio, i sigurno vas ne ignorira, ismijava ili škrto nešto od vas krije. Pa… što se dešava? Čakanje je korak koji je sastavni dio ispunjavanja obećanja, ispunjenja poziva. Čekanje se ne može odvojiti od obećanja.

U čekaonici se vaš karakter oblikuje. U toj sobi dobijate snagu i stabilnost. U tajnoj klijeti u Njegovoj prisutnosti raste vaša intimnost s Gospodom.

Učite da Ga bolje poznajete, da razlikujete Njegov glas od tisuće drugih. I, kada dođe vrijeme da se pokrenete sljedeći korak, na višu razinu, spremni ste za sve što vas čeka kada Bog otvori vrata.

Strpljivo čekajte s mirom i pouzdanjem jer Božje obećanje dolazi!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )