Čudo je nadohvat ruke!

Jedno čudo svaki dan | 21.02.2020.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Čudo je nadohvat ruke!

Orhideje se ubrajaju među najljepše i najdelikatnije cvijeće. Tokom vremena, orhideja može izgubiti sav svoj cvat, jedan po jedan, sve dok ne ostane zelena gola grana. Čini se da je orhideja zauvijek izgubila samu bit svoje ljepote i gracioznosti. Ipak, ako se grana djelomično odreže na pravom mjestu, nakon nekog vremena, cvjetovi se ponovno počinju pojavljivati.

Ono što se čini katastrofom danas, sutra je čudo u nastajanju! Baš kao orhideja koja nema cvjeta još uvijek ima sposobnost procvjetati, vaš izvanredni potencijal u Božjoj ruci ostaje zauvijek. Onaj koji vas je stvorio zna koja mjesta treba “obrezati” i “presjeći”. Nebeski vrtlar zna kako djelovati da biste rasli i sazreli, donijeli plod i postali divan izvor blagoslova!

Pošto se uzdate u Njega, Bog vas poziva da hodate svaki dan u milosti i živite pobjedonosan život! Jer ste Njegovi, Bog se brine za vas svaki dan. Bez obzira s čim se suočite danas, to će vas pokrenuti prema sutra. To je alat koji će Gospod koristiti kako bi vas doveo u drugu dimenziju, dimenziju gdje živite od čuda, dan po dan, korak po korak!

Dragi prijatelju, čudo je nadohvat ruke!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )