Čini li vam se da su vaše molitve poput boca u moru?

Jedno čudo svaki dan | 31.03.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Čini li vam se da su vaše molitve poput boca u moru?

“Molitva je sijanje riječi u vječnost.”

Kada ste zadnji put čuli izraz “poslati SOS poruku”? Dolazi iz vremena kada su brodolomci mornari bacali boce s porukama u more… u nadi da će ih netko pronaći i pročitati.

Osjećate li se ikada tako sa svojim molitvama? Da su poput boca u moru? Ako je tako, pozivam vas da pročitate ovo svjedočanstvo od Amira za koga je molitva razgovor s Bogom i sigurno će biti saslušana. (pogledajte Izreke 15,29; Psalam 116,1-2)

“Volim moliti. Sviđa mi se što moje molitve Bogu kao Kristovom sljedbeniku nisu vođene, ritual, kao što su muslimanske molitve koje sam molio, već su više poput istinskog razgovora s Bogom. Mogu Mu reći što mi je na srcu.”

Da, prijatelju, molitva je sijanje riječi u vječnost. Dar dijeljenja onoga što vam je na srcu sa svojim Stvoriteljem! Kad otvorite svoje srce Bogu, dopuštate mu da Svojim Duhom udahne Svoj život u vaš.

U ovom tjednu kad slavimo Uskrs, ohrabrujem vas da razgovarate s Bogom, bez straha, ne zadržavajući ništa, uz potpunu sigurnost da vas čuje!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )