Božja ljubav prema vama nema premca! ?

Jedno čudo svaki dan | 14.02.2021.

Home | Jedno čudo svaki dan |  Božja ljubav prema vama nema premca! ?

Da vas netko pita koja je najveća sila u svemiru, što biste rekli?

Neki bi, razmišljajući o zemljama svijeta, mogli reći Sjedinjene Države ili Kina… Drugi bi rekli da je najveća sila u svemiru ljubav. I to je istina!

Bog je to uvijek razumio, od samog početka vremena. Ako je ljubav najveća sila na svijetu, to je zato što je sam Bog pokrenuo tu snagu! Doista, jednog izvanrednog dana, sva sila u svemiru otkrivena je kroz čin koji nijedan drugi čovjek nije mogao postići: bezgranični dar Isusova nevinog života za spas svih ljudi.

Dirnut takvom žrtvom, apostol Pavao jednog je dana napisao: “Ne sramim se, naime, Radosne vijesti jer je to sila kojom Bog spašava svakoga tko vjeruje, najprije Židove, a potom i nežidove.” (Rimljanima 1,16)

Ovaj Isusov čin nekome se može činiti ludim… ali to je očitovanje ljubavi koja nema premca, nema jednakog. Ljubav bezgranične moći. Ljubav koja se očitovala… za vas.

Ovog Valentinova, molim da znate duboko u svom duhu da je ljubav koju Bog ima za vas moćna, bez premca i iznad svega što možete zamisliti!

Logo AMED Bosnian (White)

Prijavite se i rado ću vam svakog jutra slati ohrabrujuće poruke pod nazivom “Jedno čudo svaki dan”! Neka vas Bog blagoslovi!

* = obavezno
/ ( dd / mm )